Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Contabilitate Pentru Dropshipping

Societatea noastra ofera servicii de contabilitate pentru DropShipping. Detinem acreditari emise de C.E.C.C.A.R. si C.A.F.R.

Dropshipping este o forma de comert online care iti permite sa vinzi produse fara a avea nevoie de un stoc sau chiar fara sa fi vazut produsul vreodata. Daca ai magazinul tau online sau folosesti platforme speciale cum ar fi Shopify, dropshipping-ul presupune preluarea comenzilor prin magazinul tau si transmiterea acestora direct catre furnizorul/producatorul/intermediarul tau care se va ocupa de livrarea produsului catre client. Astfel, tu te vei ocupa doar de administrarea magazinului tau, fara a fi nevoie sa te implici in procesul de livrare.

Andrei Valentin

Societatea AMC Audit Accounting SRL are in derulare un parteneriat cu Andrei Valentin, consultant pe vanzari in sistem Dropshipping. 

Aveţi posibilitatea de a-l contacta pe Andrei pe Instagram sau Facebook:

http://bit.ly/AV-Instagram
http://bit.ly/AV-Facebook-Page 


Consultanta Dropshipping

Clientii nostri beneficiaza de o reducere de 30% pentru serviciile prestate de Andrei, astfel:

- Consultanta video call (30 minute)
645 lei pret normal -> 450 lei preţ redus pentru clientii AMC Audit Accounting SRL;

- Consultanta video call (60 minute)
1.000 lei pret normal -> 700 lei pret redus pentru clientii AMC Audit Accounting SRL.

Pentru a putea intreprinde dropshipping in Romania, intr-un mod legal, acesta trebuie să ”imbrace” o forma juridica care sa permita posibilitatea de a comercializa produse pe internet. In cazul in care doresti sa initiezi o astfel de afacere, consideram a fi important sa cunosti urmatoarele aspecte:

- Forma juridica cel mai des intalnita in Romania pentru activitatea de Dropshipping este SRL (Societatea cu Raspundere Limitata);

- Clasa CAEN care se impune a fi autorizata la ONRC pentru a activa in domeniul Dropshipping-ului este 4791 – Comert cu amanuntul prin case de comenzi sau prin internet;

- Dropshipping-ul va permite sa investiti banii in marketing, mai degrabă decat in stocuri. O strategie de marketing bine planificata este ceea ce va va ajuta in cele din urma sa construiti un venit lucrativ;

- Semnarea unui contract pentru servicii de contabilitate cu un profesionist capabil sa iti explice detaliat toate aspectele fiscale pe care trebuie sa le cunosti inca de la inceputul demararii afacerii tale, precum ar fi optiunea inregistrarii in scopuri de T.V.A.

DE CE ESTE IMPORTANTA CONTABILITATEA PENTRU DROPSHIPPING?


Inregistrarea in contabilitate a tranzactiilor efectuate in comertul electronic de bunuri, dropshipping, se face pe baza documentelor uzuale in comerțul traditional. Astfel, achizitia marfurilor de la furnizori se realizeaza pe baza de factura si declaratie vamala de import.  In cazul vanzarii marfurilor se emite factura cu sau fara TVA, in cazul in care societatea care efectueaza acest tip de comera este sau nu inregistrata in scopuri de TVA, in functie de natura livrarii, respectiv livrare locala, livrare intracomunitara, livrare in state terte, precum si de calitatea beneficiarului: persoana impozabila sau neimpozabila in scop de TVA. De toate aceste aspecte fiscale si contabile, ne ocupam noi, pentru ca tu sa te poti concentra doar pe partea comerciala, care cu siguranta iti ocupa foarte mult timp.

De ce o colaborare cu AMC Audit Acccounting SRL?

Deoarece avem experienta in contabilitatea pentru Dropshipping si stim cat de important este pentru tine sa ai o colaborare cu profesionişti care acorda atentie la detalii, la fel cum o faci si tu in toate etapele pe care le parcurgi, inca de la alegerea produsului pe care urmeaza sa îl comercializezi.