fbpx

Testimoniale

Andrei Valentin

Administrator Societate Comert Online – DropShipping

Atunci când vine vorba de contabilitate in Dropshipping, AMC Audit Accounting este recomandarea mea de baza. Pana acum nu am dat de niciun contabil specializat pe Dropshipping și recent mi-am dat seama cât de esențial este acest lucru.

Vlad Stoica

Administrator Societate Comert Online – DropShipping

Sfaturile personalului AMC Audit Accounting SRL m-au ajutat sa imi diminuez costurile si sa inteleg mai bine tot procesul acesta care pentru antreprenori de multe ori e foarte greu de priceput. Mai mult decat atat, mereu mi s-au oferit solutii si variante la problemele cu care m-am confruntat si faptul ca personalul AMC Audit Accounting SRL este foarte bine informat si profesionist ma face sa nu mai am deloc griji cu privire la partea contabila si sa ma concentrez doar pe cresterea afacerii mele

Alin Trambitas

Administrator Optica Medicala

Recomand societatea AMC Audit Accounting SRL ca fiind un partener serios, de incredere iar serviciile de contabilitate oferite fiind la cele mai inalte standarde. Relatia noastra de afaceri a inceput in urma cu aproximativ 1 an. Am primit intotdeauna raspunsuri rapide la intrebarile mele. Consultanta fiscala a fost deosebit de bine documentata, acest lucru m-a ajutat sa imi dezvolt afacerea, sa evit momente neplacute in relatia cu autoritatile si sa imi optimizez finantele.

Hadrian Hendea

Administrator Grup Societati Frozen Rose

Am inceput colaborarea cu Mariana, in urma cu 3 ani, intr-un moment de impas pentru firma mea, contabila care o aveam in acel moment a facut greseli grave in contabilitatea firmei mele. Datorita ei, a reusit sa-mi refaca toata contabilitatea din ultimii 5 ani de activitate!! A fost o implicare foarte mare din partea echipei intr-un timp scurt si vreau sa le multumesc.
In momentul de fata colaborarea decurge foarte bine, primesc solutii care ma ajuta sa-mi dezvolt afacerea atat pe plan national cat si international.
Recomand!

Victor Nasser

Administrator Societate Comert Online – DropShipping

Sunt administratorul unei firme de dropshipping din Cluj. Personalul de la AMC Audit Accounting m-au ajutat nu doar cu ceea ce tine de contabilitate dar si cu sfaturi in domeniul meu de lucru. AMC Audit Accounting m-a bine surprins ca este la zi cu toate legile legate de DS si ma anunta despre orice informatie care ma poate interesa din acest punct de vedere. Colaborez cu AMC Audit Accounting de cateva luni bune si nu m-au dezamagit niciodata.

Bogdan Ciungu

Administrator Societate Comert Online – DropShipping

Pentru ca imi doresc sa imi dezvolt o afacere serioasa si de succes, am avut nevoie de consiliere avizata. Dupa lungi cautari si sfaturi primite de la pseudo-experti, eram dezamagit si gata sa renunt, insa am gasit AMC Audit Accounting. Am reusit sa invat repede si eficient tot ce aveam de facut. Aici am gasit profesionisti, care stiu exact cum si cand sa imi ofere asistenta in domeniul dropshippingului si nu numai. Am fost ajutat la fiecare pas, de la deschiderea firmei pana la setarea facturilor in sistemele electronice, motiv pentru care recomand cu caldura sa apelati la serviciile oferite de AMC. Pot doar sa sa apreciez si sa multumesc echipei, in mod special Doamnei Gavrau, pentru toata amabilitatea de care a dat dovada de-a lungul timpului.

C.M.

Administrator Societate Comert Online – DropShipping

Am inceput colaborarea cu AMC Audit Accounting deoarece cunoaste foarte bine modelul meu de business — dropshipping. Foarte rabdatoare, raspunde prompt la toate intrebarile legate de contabilitate si imi ofera sugestii gratuite pentru optimizarea profitului firmei. Recomand pentru oricine, mai ales cei care fac comert online si cauta un contabil profesionist la un tarif modest

Razvan Trif

Administrator Societate Comert Online – DropShipping

Sunt un antreprenor la inceput de drum si am avut mare noroc sa dau peste echipa profesionista de la AMC Audit Accounting SRL. Sunt foarte meticulosi, mi-au explicat pas cu pas tot ce trebuie sa fac pentru a fi in conformitate cu legislatia. Recomand cu drag, in special persoanelor care practica DropShipping.

Cristian Bodea

Consultant in afaceri si management

Fiecare situatie a fost tratata promt, profesional si cu mult drag.

Georgiana Jurca

Titular P.F.A. – Comert

Sunt la inceputul unei cariere in comert , practit nu am stiut nici de unde sa incep , AMC mi-a fost de mare folos , mi-au fost explicati toti pasii de inceput , notiunile de baza in ceea ce priveste tot ce e legat de acte si restul ! Sunt multumita si recomand !!

Veres Daniel

Administrator Cafenea

Mi-au fost explicate notiunile de baza din contabilitate, si intocmirea documentelor contabile primare, detaliat si in mod gratuit.

Maria Gligor

Administrator Tedfrig SRL

Cea mai buna firma de contabilitate cu care am colaborat.Intodeauna are timp sa-mi dea sfaturi utile si echipa este amabila si cu zambetul pe buze

Mihai Turcu

Administrator Strategic Helmet SRL

Anterior contractarii serviciilor de contabilitate oferite de AMC AUDIT ACCOUNTING S.R.L. am avut parte de o colaborare neplacuta cu doua firme de contabilitate din judetul Bihor. Din experienta mea cu AMC AUDIT ACCOUNTING S.R.L. toti membrii personalului sunt onesti, integri, proactivi si cu multa rabdare in a oferi explicatii si solutii din punct de vedere fiscal. Sugestiile primite ne-au fost si ne sunt de un real sprijin în vederea optimizarii activitatilor de servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Suntem onorati sa ne aflam printre clientii AMC AUDIT ACCOUNTING S.R.L. si ii recomandam cu caldura companiilor interesate si care doresc un partener de incredere, de lunga durata, care poate oferi serviciile si informatiile de care au nevoie.

Alina Miklo

Administrator Societati de Constructii si Publicitate

Din 2006 de cand am deschis prima firma, colaborez cu Mariana Hadade. Profesionalismul si perfectionarea continua, ii sunt caracteristice! Datorita implicarii si deschiderii ei, am reusit sa inteleg contabilitate, iar azi, citesc din placere un articol in domeniu. Toate acestea o descriu ca om, iar ca profesionist pot sa spun ca e impecabila: mereu a gasit cele mai bune solutii pentru situatiile contabile ale firmei, comunicarea contabil-client e atat de productiva incat oricat ar parea de bizar, cand platesc taxele la stat, nu simt nici un regret, intrucat stiu exact ce si cum platesc, ba mai mult am certitudinea ca am beneficiat de toate scutirile legale existente in lege, si am la indemana toate parghiile contabile legale prin care firma mea sa functioneze, si asta datorita informarii constante pusa la dispozitie de AMC Audit Accounting SRL! Cu siguranta pot spune ca in ceea ce priveste documentele, am incredere totala in Mariana Hadade.

Cristian Golban

Administrator Societate I.T.

AMC Audit Accounting m-a ajutat de la A la Z: de la infiintarea firmei, deschiderii contului bancar si administrarea de zi cu zi, am primit ajutor personalizat si explicatii la fiecare etapa, pentru a lua deciziile bune. Primesc noutati fiscale si legale pentru a fi la zi contractual, ceea ce e foarte important tinand cont de schimbarile legislative perpetuale. Un punct puternic este si reteaua AMC Audit Consulting SRL, parteneri specializati: traducatori, avocati, notari… de care am profitat cand am avut nevoie. Alaturi de AMC Audit Accountin SRL sunt sigur de a putea dezvolta afacerea linistit, fara batai de cap!

Hai să vorbim!

amc@contaoradea.com

0740 512 624

George Enescu, Nr.21 Oradea, Bihor, 410057, RO

L-V: 8am-5pm, S-D: Închis